Hallo leerlingen en ouders/verzorgers van onze leerlingen,
Refererend aan de nieuwsbrief die wij gisteren naar jullie stuurden, krijgen wij best veel vragen waarom de danslessen t/m 12 jaar niet gewoon van start gaan per 11 mei a.s. omdat de basisscholen dan ook weer open gaan. We snappen de vraag en we waren zelf ook heel graag weer gestart, maar de overheid heeft alleen toestemming gegeven voor BUITEN sporten/activiteiten. Helaas mogen binnen sporten/activiteiten nog niet door gaan. Na overleg hebben wij besloten dat we het niet verantwoordelijk en haalbaar vinden om juist de jongere kinderen op een parkeerplaats les te gaan geven.
Daarom hebben wij besloten om vanaf 11 mei voor al onze leden de les, die normaal gesproken in de studio gevolgd wordt, live via internet te gaan geven met de eigen docent. Zo kan iedereen thuis zijn eigen les volgen op de oorspronkelijke dag. Dit komt het meest dichtbij de situatie hoe het was voordat de coronacrisis begon. Zo proberen we de lessen in de studio zo goed mogelijk te evenaren in ieder geval tot de overheid weer met nieuwe, hopelijk versoepelende, maatregelen komt.
Tot die tijd wensen wij iedereen veel plezier met alle YouTube en live lessen. Die ook in de meivakantie onveranderd doorgaan!
Volgende week ontvangen jullie een mail met de inloggegevens om je eigen live les op jouw lesdag te kunnen volgen!
Kijk voor meer informatie op de website van het RIVM.