030-6381501

Media

Media
media space invaders

Wat vertelt meer over ons dan media? Media in al zijn vormen: foto, video, social media, pers en televisie. Via dit menu item willen we ons ook door de ogen van de ander laten zien.

Beeld en geluid maken dat wat we doen echt overkomt zoals wij dat willen uitdragen. Daarnaast lukt het fotografen, zowel amateur als professional, soms om net dat ene moment vast te leggen dat zo veelzeggend was voor een optreden, event of zelfs een les. Dit geldt ook voor de schrijvende pers, zij weten vaak treffend een gevoel te vatten en dit op papier te zetten.

We hebben zoveel mogelijk deze momenten verzameld en willen deze graag met je delen. Naast de media op de website laten wij ook veel zien via Facebook, Twitter, YouTube en Flickr. Volg ons dus op de voet en blijf daardoor op de hoogte.

 

facebook icoon   twitter icoon     youtube icoon     flickr icoon

Fotografie

De afgelopen jaren hebben we samengewerkt met diverse fotografen. Een aantal van de door hun gemaakte foto’s ziet u hier terug op de site (al dan niet door ons bewerkt). We noemen de grootste bijdragers hieronder.

Mocht je willen weten welke specifieke foto door wie is gemaakt, laat het ons dan weten.

Dans Magazine

Stardance Studio’s is ambassadeur van Dans Magazine, het blad met alles over dans. Als ambassadeur kunnen onze leden zeer voordelig een abonnement afsluiten op Dans Magazine.

Je hoeft dus niets meer te missen op het gebied van dans in al zijn facetten. Meer weten? Ga dan naar de website van Dans Magazine.

afbeeldiing Dans Magazine