Dit jaar spelen de Starvoices de bestaande musical Lang en Gelukkig van Don Duyns. Een eigentijds verhaal, waarin verschillende sprookjesverhalen door elkaar lopen met allerlei onverwachte wendingen. Al met al een hilarische voorstelling met momenten van herkenning en heel veel humor!

Bekende sprookjesfiguren als Assepoester, de boze stiefmoeder en -zusjes, Roodkapje, de wolf en een toverfee, die de boel niet meer helemaal op een rijtje heeft, zetten het sprookjesbos op zijn kop. Niets loopt zoals we denken dat het loopt. Dit onverwachte karakter zorgt voor een hilarische voorstelling met daarin ook dans en zang op bestaande nummers voorzien van passende teksten.

Syd Horster begeleidt de groep en regisseert de voorstelling. Christel van der Gun is verantwoordelijk voor de choreografie.

Nieuwsgierig geworden? Kom kijken naar de voorstelling op zaterdag 28 mei om 20.15 uur of zondag 29 mei om 15.30 uur in Theater aan de Slinger. Tickets  zijn te koop via Theater aan de Slinger en kosten €12,50 per stuk (exclusief pauzedrankje).

Mocht je interesse hebben om je aan te sluiten bij deze gezellige zangtheater groep? Neem gauw een kijkje op de pagina van de Starvoices en geef je op voor een proefles na de zomervakantie!