Maandagavond 2 februari 2015 kwam er een einde aan het lange wachten voor sporters, vrijwilligers en andere genomineerden tijdens het Sportgala Houten 2014.

Theater Aan de Slinger was het feestelijke decor waarin de genomineerden in het zonnetje werden gezet. Een feestelijke avond die muzikaal en dansant werd omlijst. Volgende sporters, vrijwilligers en andere genomineerden gingen uiteindelijk met de titel waar zij voor waren genomineerd naar huis:

  • Sportman 2014 – Ayoub Bouthala
  • Sportvrouw 2014 – Janet van Woudenberg
  • Sportploeg 2014 – Taurus Heren 1
  • Sportvrijwilliger(s) 2014 – Lolkje Smilda en Daphne Bijkerk
  • Sportfoto 2014 – Hanna Koops
  • Sportinitiatief 2014 – SSRH
  • Sporttalent 2014 – Tom van Steenis
  • Special Sports – FC Deltasports ’95

We feliciteren iedereen met de in de wacht gesleepte titel! De uitreiking had voor Stardance een bijzonder feestelijk tintje: Lolkje Smilda en Daphne Bijkerk, docenten van onze eigen Dance Power, werden uitgeroepen tot Sportvrijwilliger 2014! Zij verdienden deze titel op grond van hun inzet voor onze Dance Power leerlingen. Lees hieronder het lovende juryrapport:


De jury is onder de indruk van alle activiteiten, die Lolkje en Daphne in het afgelopen jaar hebben opgezet voor de leden van de Dance Power groep. Naast het lesgeven, hebben zij ervoor gezorgd dat de groepen mee konden doen aan verschillende optredens, zowel binnen als buiten Houten. Opvallend is de veelzijdigheid van hun vrijwillige bijdrage; van het begeleiden van de groep bij het TV programma “Everybody Dance Now” tot het verzorgen van kennismakingslessen op speciaal onderwijs, van het opleiden van nieuwe docenten tot het bezoeken van georganiseerde disco’s voor jongeren met een beperking. Kortom, een actief duo met een warm hart voor deze bijzondere doelgroep. 

We zijn bijzonder trots dat we deze gepassioneerde docenten tot ons team mogen rekenen!

Ook de pers besteedde ruimschoots aandacht aan de feestelijke uitreiking:

Artikel ‘t Groentje 4 februari 2015

Artikel Trefpunt Houten 3 februari 2015