030-6381501

Kaartverkoop show

De kaartverkoop voor de shows ‘Apenstreken in het circus’ op 6 & 7 april 2019 start op: 
vrijdag 1 februari a.s., vanaf 13.00u via
de website van Theater de Kom

Weetjes en Spelregels bij de Kaartverkoop.
Stardance Studio’s presenteert: ‘Apenstreken in het circus’

In principe doet iedere leerling die 1 les in de week bij ons volgt mee met 1 show, m.u.v. leerlingen van de JTK, taples, moderne les en de musical groep van woensdag 17.45u.

A Show: zaterdag 6 april 2019  10.15u
B Show: zaterdag 6 april 2019  13.45u
C Show: zaterdag 6 april 2019  18.45u
D Show: zondag  7 april 2019  10.45u
E Show: zondag  7 april 2019   15.00u

Prijs: € 13,00 exclusief transactiekosten ad € 2,- per bestelling.
De kaarten zijn NIET te bestellen via Stardance.
Theater De Kom is verantwoordelijk voor de kaartverkoop.

Er kunnen per persoon 7 kaartjes besteld worden.

Doe je aan meerdere shows mee dan kunnen voor een volgende show ook weer 7 kaartjes besteld worden.

De Kom heeft een instelling gemaakt in het reserveersysteem zodat er maar 7 kaartjes besteld kunnen worden.

Wij doen dit zodat we er zeker van zijn dat iedereen publiek mee kan nemen en niet de ene 15 kaartjes kan bestellen en de andere niets meer…

E-tickets
Vanaf vrijdag 1 februari a.s. om 13.00u staat Apenstreken in het circus in de agenda op de site van De Kom.
* Ga naar: www.dekom.nl
* Klik in de bovenbalk op THEATER, daarna in de linkerbalk op kaartverkoop en vervolgens nogmaals in de linkerbalk op online kaartverkoop.
* Hier staat stap voor stap uitgelegd hoe u uw e-tickets kunt bestellen.
* Weet u al hoe het werkt? Dan is de kortste weg om in de zoekbalk helemaal rechts bovenin op de homepagina te klikken en Apenstreken in het circus of stardance in te typen, dan worden alle 5 de shows in een keer zichtbaar
* Vergeet niet te controleren of u op de goede dag en tijd klikt.
* U kunt aangeven waar u het liefst wilt zitten. Wie snel bestelt heeft dus de meeste keus.
*Weet je even niet meer in welke show je/ je zoon/je dochter zit? Check dit dan via de poule indelingen.

Telefonisch
U kunt ook telefonisch bestellen maar houdt er dan rekening mee dat er dan nog eens € 3,00 aan verzendkosten bij komt. De theaterkassa is te bereiken via 030-604 55 54.

Mocht u een rolstoelplaats willen reserveren dan kan dit alleen telefonisch, vergeet dit niet te vermelden bij de bestelling.

Heeft u vragen over de bestelling? Neem dan contact op met de theaterkassa via 030-604 55 54 (werkdagen 13.00-17.00u) of per e-mail: kassa@dekom.nl.

Korting
Er geldt net als andere jaren een korting indien er meerdere familieleden in verschillende shows zitten. De korting wordt als volgt berekend: 50% korting op 2 kaarten voor de andere showdag. Deze korting kan helaas niet via het theater worden berekend. Bewaar, indien deze korting voor u van toepassing is, goed uw bestelgegevens en geef deze na de laatste show aan de administratie door. Wij verrekenen deze korting dan met u door het kortingsbedrag op uw rekening over te maken. Hierover volgt meer informatie na de shows. Voor nu vragen wij u het volledige bedrag (zonder korting) te betalen aan het theater.

Kinderen en kaarten
‘Moet ik voor een klein kind ook een eigen kaartje kopen?’ Deze vraag wordt altijd gesteld… En ja, ook een broertje/zusje van bijv. 3 jaar moet een plaatsbewijs hebben. Bij – nogmaals – navraag in het theater werd er aangegeven dat op last van de brandweer iedereen een eigen zitplaats moet hebben. Helaas …

Verkeerd bestelde kaarten worden niet retour genomen, een tip is: koop kaarten voor de juiste show en probeer de verkeerd bestelde kaarten door te verkopen. U mag hiervoor de Facebookpagina van Stardance gebruiken en ook het prikbord in de studio/dependance om deze verkeerde kaarten te koop aan te bieden.

Check, dubbel check dus als u gaat bestellen om doorverkoop van verkeerde kaarten te voorkomen.

Meer informatie over de shows volgt binnenkort, houd de komende shownieuwsbrieven in de gaten om up-to-date te blijven aangaande alle info en ontwikkelingen over de shows.

Hartelijke groet,
Het Stardance Team