Hallo leerlingen en ouders/verzorgers van onze leerlingen,

Jullie hebben het vast al gehoord of gelezen, per woensdag 1 juli a.s. worden ook de regels voor het binnen sporten versoepeld! We vinden het heel fijn dat we weer van onze mooie studio’s gebruik kunnen gaan maken. Voor leerlingen tot 18 jaar gelden er geen restricties. Voor volwassen leerlingen wel (1,5 meter afstand). Om weer een wissel in tijd te voorkomen hebben we besloten om per 1 juli het buiten lesrooster aan te houden qua lesdag/tijd. We gaan met zoveel mogelijk lessen naar binnen, behalve de musical/TPK lessen (ivm zang binnen) en de Dance Power groepen. Die groepen hebben buiten les op het terrein van Reinaerde. Alle overige groepen gaan naar binnen.

Een paar groepen/docenten hebben aangegeven liever buiten te willen blijven dansen. Als dit voor jou groep het geval is zal je door je docent daarover worden geinformeerd.

Voor de duidelijkheid: had je normaal les (originele tijd) op dinsdag om 15.45u in zaal 1, dan heb je buiten les op dinsdag om 16.00u bij Reinaerde. Nu we weer naar binnen gaan per 1 juli heb je dus les op dinsdag om 16.00u in zaal 1 (je buiten les tijd en de originele locatie).

In bijlage nog even het allerlaatste buiten lesrooster waarin je kan zien op welke dag/tijd je les hebt en welke nu dus op deze dag/tijd naar jou binnen locatie gaan.

Veel plezier weer en we zijn blij dat we steeds meer richting het nieuwe normaal gaan! We hopen je deze week te zien bij de opnames van Dancing Together (de opnames vinden plaats tijdens je les) en vergeet niet om witte kleding aan te trekken!

Geniet nog van deze 2,5 week samen dansen!

Protocollen

In de bijlage ziet u onze protocollen opgesteld volgens de richtlijnen van de dansbranche en sportunt Houten. Kijkt u ajb even goed naar deze afspraken. Zolang we deze met elkaar naleven dan kunnen we voor nu en in september weer bijna terug naar het nieuwe normaal. En blijven we gezond! Voor onze leerlingen ouder dan 18 jaar hebben we kruizen gezet in de studio om de 1,5 meter te bewaken.

Extra veiligheid

Een extra weetje. Wij hebben in onze studio’s een luchtsysteem die frisse lucht de ruimte in blaast en ‘vieze’ lucht naar buiten circuleert dus is er een constante toevoer aan frisse lucht. We zullen onze airco’s niet gebruiken omdat deze recirculerend zijn. Ook hebben we in de studio’s meerdere ramen die we tegelijkertijd open zetten. En hebben we bewust vorige week alle filters laten vervangen en alle roosters schoon gemaakt dus ook qua lucht veiligheid zijn we ready te go! In de Dependance is er ook een luchtsysteem naar buiten en kan de nooddeur open voor frisse lucht.

Rooster binnen lessen volgt het laatste rooster van de buitenlessen

COVID-19 protocol