Ha lieve allemaal,

Positieve vibe
Wat was dat even lekker; een hele week sneeuw- en ijspret, echt een fijn cadeautje. Dat gaf een positieve vibe en met deze energie gaan we de komende tijd verder!

We zijn blij en dankbaar dat alle online lessen goed bezocht worden.
We zijn blij en dankbaar dat we terug horen van ouders en leerlingen dat op deze manier het dansgevoel en ook het groepsgevoel behouden blijft.
We zijn blij en dankbaar dat we de techniek de laatste weken echt goed wisten te laten draaien. Beeld en geluid zijn zicht- en hoorbaar verbeterd voor iedereen en merken we ook dat iedereen steeds handiger wordt in deze online wereld.
We zijn blij en dankbaar dat we jullie gewoon wekelijks les mogen en kunnen blijven geven.
We zijn blij en dankbaar dat jullie Stardancers willen blijven zijn.

En ook een shout out naar alle docenten die iedere week weer met een big smile en 200% energie een dansles voor de camera geven. Want voor ons allemaal geldt dat we op de opleidingen die we genoten nooit hadden kunnen bedenken dat we leerden lesgeven voor een online les.

Oke en hoe nu verder?
Het is volgende week krokusvakantie; een weekje waar ‘iedereen’ even online kan detoxen. Er zijn geen (online) lessen van zondag 21 februari t/m zaterdag 27 februari a.s.

We moeten de persconferentie van 23 februari a.s. even afwachten hoe het na 2 maart verder zal gaan. Gelukkig gaan we het mooie weer tegemoet dus gaan we in ieder geval met een aantal lessen naar buiten. We inventariseerde hier al voor bij de desbetreffende groepen, maar toen kwam het winterse weer er opeens aan. Dit zit dus nog in de pijplijn en zo nodig werken we dit plan uit.

Naar alle waarschijnlijkheid mogen we na 2 maart weer met 2 leden en een docent in de zaal dansen. Als het kabinet deze versoepeling inderdaad gaat doorvoeren, gaan we met de groepen die niet naar buiten gaan een roulatieschema maken zodat er steeds 2 leden live les krijgen. We zullen per groep gaan communiceren hoe we dit voor de desbetreffende groepen gaan oppakken.

Shows
In de vorige nieuwsbrief communiceerden wij, dat we rond de krokusvakantie zouden laten weten welke groepen met welke shows mee gaan doen:

Theaterpresentaties voor de kindergroepen op maandag 24 mei & zondag 30 mei in Theater aan de Slinger in Houten

In dit bestand zie je welke kindergroepen er met de theaterpresentaties mee doen op 24 mei (en)/of 30 mei a.s. Ook zie je in dit overzicht op welke dag jouw groep is ingedeeld. De definitieve tijden volgen zodra er meer duidelijkheid is over de corona maatregelen. Wel willen we iedereen vragen om na de krokusvakantie iedere week online aanwezig te zijn in de les omdat we dan starten met het aanleren van de choreografieën voor de theaterpresentaties!

Show Click op 10 & 11 juli in Theater aan de Slinger in Houten
In dit bestand zie je welke groepen er met show Click mee gaan doen. We kunnen nu nog geen definitieve dag en tijd aan de groepen toewijzen omdat we niet weten welke maatregelen er dan gelden voor de oudere leerlingen. Dus houd het hele weekend van 10-11 juli vrij alsook de generale repetitiedagen op 27 juni* en 4 juli.

Alle overige informatie (zoals kleding pasweken, aantal publiek per leerling en andere belangrijke weetjes) communiceren we zodra er meer duidelijkheid is rondom de corona maatregelen.

Resume:
We zijn nog niet waar we eigenlijk willen zijn. Gelukkig komt het mooiere weer eraan met mogelijkheid tot buiten lessen, mogen er hopelijk binnenkort steeds 2 leden live meedoen in de les en hebben we de shows om naar uit te kijken.
Vandaar de titel van deze nieuwsbrief: The only way is UP!

Een fijne vakantie allemaal en tot heel snel weer.

Met warme groet,
namens het team,
Christel van der Gun

* In de vorige nieuwsbrief schreven wij dat de 1-ste generale repetitiedag voor show Click op 3 juli zou zijn, maar i.v.m. toetsweken op de middelbare scholen in deze periode spreiden we de generale repetities om iedereen genoeg leertijd te gunnen.