In samenwerking met Maas Theater en Dans heeft Theater aan de Slinger een leuke kortingsactie geregeld voor de leden van Stardance, met 10% korting naar de voorstelling ‘Happily Ever After’ 8+ op zaterdag 25 november 19.30 uur. Een prachtige dansvoorstelling, met een dansworkshop na afloop.

Wie droomt er nu niet van happily ever after? De mooiste stervende zwaan, een slow motion sterfscène, een prins die steeds weer levend gekust wordt. De dood hoort bij het leven. En die dood is niet altijd om te huilen of iets om bang voor te zijn. In sneltreinvaart razen vier dansers en danseressen langs plekken en situaties waarin die dood een grote rol speelt. Lachend, zoenend en knuffelend gaan we de afgrond in. ‘Een loflied op het eindeloze einde’, noemt choreograaf Jasper van Luijk dit stuk. Met indrukwekkende beelden waarin performance en dans door elkaar lopen. Niet te zwaar en droevig, maar ook lichtvoetig en vrolijk. In een wonderlijk inventief decor. Een virtuoos fysieke dansvoorstelling, niet alleen voor kinderen, maar voor de hele familie.

Workshop Happily Ever After!
Voorafgaand van de voorstelling kun je meedoen met een dansworkshop! Altijd al eens een stervende zwaan willen dansen of een stoere slow-motion sterfscène?
Dat kan! Er is plek voor 30 deelnemers (ouders en kinderen) van 8+. Graag van te voren aanmelden via: publiciteit@aandeslinger.nl of 030 – 63 51 024.