Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt het lesgeld en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. Daarom kunt u uw kind ook aanmelden voor lessen bij ons via het Jeugdfonds Sport & Cultuur in Houten. Hierdoor is het mogelijk om 4 lessen te proberen voor slechts €8,-.

Jeugdpas Sport en Cultuur heeft een nieuwe samenwerking met Stichting Leergeld Houten. Voor ouders die minder te besteden hebben, biedt Stichting Leergeld Houten uitkomst. De onderstaande tekst krijgen ouders te zien, wanneer zij zich inschrijven voor een cursus van Jeugdpas Sport en Cultuur.
Wilt u uw kind laten meedoen aan een cursus maar kunt u de € 8,- deelnemersgeld niet missen? Stichting Leergeld Houten kan de inschrijfkosten van de cursus voor u betalen. Hoe het werk: via de www.sportencultuurhouten.nl schrijft u uw kind in voor een cursus en geeft toestemming voor het doorgeven van uw gegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer) aan Stichting Leergeld Houten. Als u hiermee akkoord gaat, betaalt Leergeld de € 8,- voor u. Zo wordt uw kind gratis ingeschreven. Stichting Leergeld neemt vervolgens contact met u op. Meer informatie over deelname aan de Jeugdpas Sport & Cultuur via Stichting Leergeld staat op deze website www.leergeldhouten.nl