Op zondag 5 oktober is het weer zover: Gluren bij de Buren 2014. Het gluren zorgt voor gezellige huiskamers waar diverse artiesten hun kunsten tonen aan de visite. Dit jaar kan Houten zich verheugen op een recordaantal huiskamers.

Uiteraard doet Stardance mee aan deze gezellige zondagmiddag, want wij houden wel van visite. Dit keer ontvangen wij ons bezoek niet thuis maar op het Plein in ‘t Oude Dorp.

De Stardancers laten, met 22 dansers, het publiek proeven van de voorstelling K.A.N.T. De volledige productie staat gepland voor juni 2015. K.A.N.T. belicht de diverse kanten van dans en theater, een enkel gezichtspunt is er eenvoudigweg niet. Ook zo benieuwd?! Laat je dan verrassen door de Stardancers en de preview van deze show waarin diverse dansstijlen aan bod komen.

Dus kom zondag 5 oktober gezellig langs op het Plein in het Oude Dorp van Houten. De optredens zijn om 13.30, 14.30 en 15.30 uur.

Meer weten over het project Gluren bij de Buren 2014? Kijk dan eens op de website uitinhouten.nl of op de website van Cultuur Aan de Slinger  (LET OP: in de folder wordt de verkeerde locatie gecommuniceerd voor Stardance).

Gluren bij de Buren 2014