Lieve Stardancers,

Gezien de ontwikkelingen op dit moment wat betreft het corona virus, moeten wij helaas besluiten om de lessen t/m 5 mei 2020 te annuleren. Een beslissing die we niet zomaar nemen, maar deze omstandigheden zijn uitzonderlijk. Onderstaand filmpje laat zien dat wij allemaal onze verantwoordelijkheid moeten nemen: https://youtu.be/6rqpRq7nkO8 En die nemen we dan ook!

Voor de shows op 3, 4 en 5 april moeten we besluiten dat we deze – naar een later te bepalen moment – gaan verplaatsen. Zolang er nog geen duidelijkheid is over wel/niet verlengen van het termijn over evenementen, kunnen we hier nog geen uitsluitsel over geven. Daarmee komen ook de generale repetities op 22 en 29 maart te vervallen.

De shows gaan in ieder geval door, het wanneer laat nog even op zich wachten.

Zoals we het nu bezien blijven kaartjes dan ook geldig voor andere data. Morgen is er overleg met het theater hoe we dit op gaan pakken.

Onze vraag is om niet zelf te gaan mailen en bellen met Theater de Kom.

Wij regelen:

* of het kaartgeld terug gestort gaat worden

* of ze geldig blijven voor de nieuwe nader te bepalen data.

Wij begrijpen dat dit besluit tot teleurstellingen leidt. Weet dat wij dit ook echt anders gewild hadden en hopen hierin ook op begrip. Want ieders gezondheid en veiligheid staat altijd bovenaan!

Wij zullen jullie op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen.

Jullie zien hier een foto die ik doorgestuurd kreeg van mijn vriendin.

En beloof ik jullie dat dit het eindbeeld van de shows CLICK wordt!

Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Met een liefdevolle groet, ook namens het hele team,

Christel van der Gun