Lieve leerlingen en ouders/verzorgers van onze leerlingen,

Balen hè… Ondanks dat we het al aan zagen komen met het toenemende aantal besmettingen, doet het toch pijn dat we de Stardance Studio’s tijdelijk moeten sluiten en we jou de komende maand niet kunnen zien. Zoals bij de toespraak is vermeld, moeten sport- en dansscholen t/m 19 januari 2021 dicht. Alles om het aantal besmettingen naar beneden te krijgen.

Gezondheid gaat natuurlijk voor alles en uiteraard volgen wij de richtlijnen van de overheid. Wij sluiten dan ook vanaf vandaag de deuren. Hopelijk helpt deze maatregel het aantal besmettingen te laten dalen en kunnen jullie vanaf 20 januari 2021 weer de lessen in de studio volgen.

Tot die tijd: blijf lekker in beweging met Stardance!

We gaan deze week verschillende (kerst)workouts en meedanslessen online zetten. Zo kan jij je conditie en je dansvitamine op peil houden en dat is super belangrijk, juist nu. De links hiervoor ontvangen jullie in de loop van de week van ons en kun je volgen op een zelf gekozen moment. Onze Shape, Fit & Dance en Pilates lessen worden deze week per Zoom aangeboden. Na deze week zou het natuurlijk al 2 weken vakantie zijn, en kun je altijd een online les volgen via ons YouTube kanaal.

Vanaf zondag 3 januari 2021 gaan we alle lessen per Zoom of op een buitenlocatie aanbieden, zodat de lessen gewoon gevolgd kunnen blijven worden tot aan het einde van de lockdown! Iedereen krijgt de definitieve informatie daarover tijdig toegestuurd.

We hopen dat jullie, ondanks alles, gezellige feestdagen hebben met toch die mensen om je heen die er voor jou toe doen. Wees lief voor elkaar en blijf gezond. En dan zien we jullie heel graag weer in het nieuwe jaar, een nieuw jaar met nieuwe kansen!

Met warme groet,
Mede namens het Team,
Christel van der Gun