Van 28 augustus tot en met 9 september is het weer mogelijk om proeflessen te volgen bij Stardance Studio’s. Onze proeflesweken zijn een laagdrempelige manier om kennis te maken met onze dansstudio en onze lessen.

We hebben voor ieder wat wils,  van modern voor kinderen vanaf 8/9 jaar, Boys Only voor jongens op de middelbare school, een beginnersgroep voor boys op de basisschool of wat dacht je van musical of theaterproductie? Ook voor jongeren en volwassenen hebben we een uitgebreid aanbod waaronder dancehall.

Door het groeperen van de proeflessen ben je vaak niet de enige en weten leerlingen en docenten dat er die weken nieuwe gezichten in de groep staan. Kortom, het is voor iedereen duidelijk en daardoor minder spannend.

Na elke vakantie bieden wij iedereen de mogelijkheid gratis proeflessen te volgen tijdens de proeflesweken. Afhankelijk van de periode in het jaar zijn dit één of twee weken direct na een schoolvakantie. Wil je weten wanneer de proeflesweken gedurende een seizoen zijn? Kijk dan in onze agenda.

Voor de lessen Zumba, Pilates en Shape Fit & Dance ben je het hele jaar door welkom voor een proefles.

Je mag meerdere proeflessen volgen, het enige wat we van je vragen is dat je je van tevoren aanmeldt door middel van het proeflesformulier. De proeflessen zijn gratis en vrijblijvend!

Tot gauw!