Elk jaar doen leerlingen van Stardance auditie bij de diverse dans- en musicalopleidingen en niet zonder succes. We zijn erg trots op onze leerlingen en vinden het bijzonder fijn dat wij onze liefde en passie voor het vak hebben mogen meegeven.

Een grote bijdrage wordt geleverd door leerlingen die deel hebben genomen aan het vooropleidingstraject VBK (voorbereidingsklassen). De VBK is opgericht in 2006 om talent (vanaf middelbare school) de mogelijkheid te bieden zich te ontwikkelen en zich voor te bereiden op een vakopleiding.

Sinds seizoen 2013/2014 zijn wij met de JTK (Jong TalentKlas) van start gegaan. Kinderen, die nog niet op het middelbaar zitten maar die al helemaal met dans en musical in de weer zijn en hier graag meer uit willen halen, krijgen de gelegenheid om zich intensiever en op niveau te ontwikkelen. Leerlingen die later vanuit de JTK door willen stromen hebben een betere aansluiting op de VBK.

Wil je meer weer weten over de VBK  kijk dan op de speciale pagina van dit vooropleidingstraject. Voor de JTK kun je hetzelfde e-mailadres gebruiken als voor de VBK.

Hieronder de leerlingen die dit jaar zijn aangenomen bij de diverse opleidingen.

JaarNaamTrajectVakopleiding
2014Ina Sila VrolijkVBKLucia Martha’s Amsterdam (HBO)
2014Maggy van den HeuvelRegulierLucia Martha’s Amsterdam (HBO)
2014Isabella BrugmanVBKLucia Martha’s Amsterdam (MBO)
2014Roselie van HerkVBKAmsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (HBO)
2014Anna de RooijVBKFontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg (HBO)
2014Sandra SpaanVBKAlbeda Dans College Rotterdam (MBO)
2014Kristel AppeldoornVBKAlbeda Dans College Rotterdam (MBO)
2014Julia VerkaikVBKAlbeda Dans College Rotterdam (MBO)
2014Jeske FrankenVBK/reg.Nova College Haarlem - dans - (MBO)
2014Pauline WittebolVBKNederlandse Musical Academie Arnhem (MBO)